Szülő - pedagógus farsangi bál idén is!

2014.01.30 22:10

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2014. február 14-én pénteken 18.00 órától ismét megrendezésre kerül az immár hagyományos szülő-pedagógus farsangi mulatság.

A rendezvény célja: kötetlen, jó hangulatú estét eltölteni gyermekeink szüleivel, pedagógusaival.

A farsang programja: - 18.00-tól: kezdődik a rendezvény

- 19.00-tól: vacsora

- 20.30-tól: Műsor

- 21.30-tól: zene tánc (Dimenzió együttes szolgáltatja a zenét)

- 23.30-tól: tombola

- 02.00-tól: várható zárás

 

A vacsora 19.00-kor kezdődik. Kérjük a pontos érkezést, mivel a műsor kezdetéig a vacsorát be kell fejezni (az asztalok rendbetételét is beleértve).

A farsangi belépő ára: 3.500,-Ft, ami a vacsora árát is tartalmazza. Kérjük a szülőket, hogy a jegy megrendelésekor szíveskedjenek jelezni, hogy melyik menüt választják.

Támogatójegy 500,-Ft illetve 1.000,- Ft. Aki egyetért a rendezvény céljával, és támogatni kívánja iskolánkat, de nem tud résztvenni, kérjük, támogatójegyek vásárlásával járuljon hozzá bevételünk növeléséhez.

Tombolajegy: 200,-Ft, melyek a helyszínen vásárolhatók.

A belépőjegyeket január 24-től február 10-ig lehet megvásárolni. (Osztályfőnöknél ill. a portán.)

A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük, időben jelezzék jegyvásárlási szándékukat!

A bevétel növelése érdekében az osztályok szülői közösségének segítségét kérjük tombolatárgyak gyűjtésében. A tombolára szánt tárgyakat munkaidőben az iskola gazdasági vezetőjénél lehet leadni február 14-ig.

Felhívjuk a vendégek figyelmét arra, hogy italt ne hozzanak magukkal, az est folyamán a büfében vásárolt italokat fogyasszák, mivel a büfé forgalmának haszna is a bevételt növeli! Sós, édes süteményt lehet hozni.

A bál tiszta bevételét a vásárolt jegyek arányában visszaosztjuk az osztályközösségeknek, melyet közösségi programokra, és az osztálytermek otthonosabbá tételére használhatnak fel.

 

Kérjük a T. Szülők támogatását a rendezvény minél sikeresebb lebonyolítása érdekében.

Jó szórakozást kívánunk!

 

Kérjük a kedves szülőket, hogy adójuk 1%-ának felajánlásával támogassák az iskola alapítványát, segítsék az iskola működését! Kérjük, hogy családjukban, baráti körben, munkahelyükön is szerezzenek támogatókat, akik adójuk 1%-át iskolánk alapítványának fel tudják ajánlani! Támogatásukat előre is köszönjük.